FAQ

Antwoorden op veel gestelde vragen

Kunnen jullie bij ons op bezoek komen om de mogelijkheden door te spreken en om voorbeelden van eerdere producties te tonen?

Geen enkel probleem, onze vertegenwoordiger komt graag langs met een koffer vol leuke merchandise en vrijblijvend advies. Neem gerust even contact met ons op om een afspraak te maken.

Kunnen jullie ons helpen met het selecteren van de meest geschikte merchandise

Jazeker, we hebben meer dan 15 jaar ervaring met de verkoop van kids merchandise rondom characters. Vanuit deze jarenlange ervaring weten we exact welke items het goed doen binnen uw bedrijf.

We hebben geen mascotte / character, kunnen jullie ons toch helpen aan leuke kindermerchandise?

Ja, onze specialisatie is merchandise rondom mascottes / characters maar ook zonder mascotte / character kunt u natuurlijk bij ons terecht voor merchandise dat aanslaat bij kinderen.

We willen eerst een mascotte laten ontwerpen, kunnen jullie dit ook verzorgen?

Ja, onze designers kunnen een nieuwe mascotte, helemaal naar wens, voor u ontwerpen.

Ontwerpen jullie alle kids merchandise producten zelf?

Ja, onze designers kunnen het merchandise, helemaal naar wens, voor u ontwerpen, uiteraard kunt u ook zelf het ontwerp aanleveren.

Ik ben op zoek naar een specifiek item, welke niet in jullie productenlijst voorkomt, kunnen jullie dit ook aanbieden?

Ja, we krijgen vaak specifieke aanvragen, in de meeste gevallen kunnen we ook voor deze items een passende offerte maken.

Maken jullie ook mascottes en andere gelegenheidskleding?

Ja, we produceren mascottekostuums, hiervoor kunt u contact opnemen met onze collega's van Topmascottes voor andere gelegenheidskleding kunt u hier terecht.

Kunnen we ergens de actuele prijzen van de merchandise items bekijken?

De prijs van items is constant aan verandering onderhevig, neem gerust even contact met ons op voor een actuele prijslijst.